نورنیوز https://nournews.ir/n/145204
کد خبر: 145204
19 تیر 1402

مدودف: پاسخ حمله هسته‌ای به روسیه، بمباران اتمی اوکراین و اروپا خواهد بود


دیمیتری مدودف تهدید کرد که هرگونه تلاش برای حمله به نیروگاه هسته‌ای اسمولنسک روسیه با بمباران تأسیسات اتمی اوکراین و اروپا همراه خواهد بود.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: معاون شورای امنیت ملی روسیه امروز (یکشنبه) خواستار بررسی حمله به تأسیسات هسته‌ای اوکراین و اروپای شرقی در صورت تأیید اطلاعات مربوط به حمله با سلاح ناتو به نیروگاه هسته ای اسمولنسک در روسیه شد.

به گزارش راشاتودی، او در حساب کاربری خود در تلگرام نوشت: «اگر اطلاعات مربوط به تلاش برای حمله به اسمولنسک با موشک‌های ناتو تأیید شود، لازم است سناریوی حمله همزمان روسیه به نیروگاه هسته‌ای جنوب اوکراین، نیروگاه هسته‌ای ریونو و خمیانیتسکی بررسی شود.»

مدودف خواستار بمباران تأسیسات هسته‌ای اروپای شرقی در صورت تأیید چنین اطلاعاتی شد و تأکید کرد: «در این موضوع چیزی برای شرمندگی وجود ندارد.»

پیش از این اطلاعاتی در فضای مجازی منتشر شده بود مبنی بر اینکه نیروهای اوکراینی برای حمله به نیروگاه هسته‌ای اسمولنسک روسیه با موشک‌های ساخت انگلیس تلاش می‌کنند.


منبع: راشاتودی
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: روسیه / اوکراین / اروپا / ناتو / دیمیتری مدودف / بمب اتم / نیروگاه هسته‌ای اسمولنسک روسیه