نورنیوز https://nournews.ir/n/143408
کد خبر: 143408
29 خرداد 1402

روسیه درخواست نشست اضطراری شورای امنیت داد


هیئت نمایندگی روسیه در سازمان ملل درخواست مسکو برای برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت در هشتم تیر ماه درارتباط با موضوع ارسال تسلیحات به نیروهای مسلح اوکراین را مطرح کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: روسیه امروز دوشنبه درخواست تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل در ۲۹ ژوئن را ارائه کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، هیئت دائمی روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که مسکو درخواست تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره موضوع ارسال تسلیحات به نیروهای مسلح اوکراین را در تاریخ ۲۹ ژوئن (سه‌شنبه، هشتم تیرماه) به این سازمان ارائه کرده است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه پیشتر گفته بود: تمامی تجهیزات نظامی غرب که در حال حاضر به اوکراین تحویل داده می‌شود، مورد هدف ارتش روسیه قرار خواهند گرفت و همگی نابود و زمین‌گیر خواهند شد. هر سلاحی که اکنون در حال ارسال به اوکراین است، زمین‌گیر می‌شود. تمام آن تانک‌های لئوپارد توسط آتش ما در اوکراین غرق خواهند شد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه پیش از این در سخنانی رویکرد مداخله‌جویانه ناتو در جنگ اوکراین را هدف قرار داده و گفته بود که ناتو با روسیه خصومت دارد و هر روز بیش از پیش این خصومت را نشان می‌دهد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: روسیه / جنگ اوکراین / کمک تسلیحاتی به اوکراین / نشست شورای امنیت ملی