نورنیوز https://nournews.ir/n/140042
کد خبر: 140042
27 اردیبهشت 1402
لطیفی در حاشیه جلسه هیئت دولت:

ادارات از ۱۵ خرداد ۶ صبح آغاز به کار می‌کنند


رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: سال‌های گذشته ساعت کار کارکنان از 7 صبح شروع می‌شد، با توجه به اینکه امسال جابه‌جایی ساعت نداریم، از 15 خرداد آغاز ساعت کاری از 6 خواهد بود.

نورنیوز - گروه سیاست: میثم لطیفی امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تغییر ساعت کار کارکنان دولت از خرداد ماه،گفت: در سال‌های گذشته هم ساعت کار کارکنان از ۷ صبح آغاز می شد، اما امسال باتوجه به اینکه تغییر ساعت نداریم، آغاز ساعت کاری از ۶ و طبق روال گذشته است.

او افزود: در سال گذشته نیز این تغییر ساعت کارکنان از اول خرداد اعمال شد اما امسال از پانزدهم خرداد آغاز می شود یعنی زمانی است که مدارس عملاً تعطیل شده اند و برای عمده کارکنان دولت که معلمان آموزش و پرورش هستند، این مشکل حل خواهد شد.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: هماهنگی لازم در تهران و کلانشهرها برای مسئله مترو و جابجایی انجام شده تا ساعت به گونه ای تنظیم شوند که کارکنان دولت با مشکلی برای جابه جایی از اطراف شهر مواجه نشوند.

لطیفی افزود: این تغییر ساعت از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور اعمال می شود، از ۱۵ شهریور که آماده سازی برای آغاز سال تحصیلی کلید می خورد، ساعت کاری به حالت قبل برخواهد گشت که برای دستگاه های متعدد متفاوت است.

او با تاکید براینکه مساله انرژی در این بازه زمانی سه ماهه اهمیت دارد،گفت: کمبود انرژی و لزوم بهره وری از آن اقتضا می‌کند که تغییر ساعت کاری کارکنان اعمال شود.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: جلسه هیئت دولت / ساعات کار / تغییر ساعات اداری / سازمان امور اداری و استخدامی