نورنیوز https://nournews.ir/n/122846
کد خبر: 122846
17 دی 1401

پاکستان آماده خرید نفت روسیه زیر قیمت بازار شد


وزیر نفت پاکستان روز شنبه اعلام کرد مقدمات خرید نفت روسیه با زیرقیمت بازار تکمیل شده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: وزیر نفت پاکستان روز شنبه اعلام کرد مقدمات خرید نفت روسیه با زیرقیمت بازار تکمیل شده است.

مالک خاطر نشان کرد هیئتی از روسیه قرار است به منظور گفتگو در این خصوص به پاکستان سفر کند و  در حال حاضر گفتگوهای جدی در حال انجام است و این هیئت زمانی وارد پاکستان می‌شود که مقدمات تکمیل شود.

مالک تصریح کرد: روسیه در نظر دارد به پاکستان تخفیف دهد و نفت خام با قیمت پایین، به این کشور بفروشد.

او گفت: روسیه نفت خام، گازوئیل و بنزین را با تخفیف به پاکستان می‌فروشد که این خبر خوبی برای اقتصاد این کشور است، مسکو همان تخفیفی را که به جهان در نفت و بنزین می‌دهد به پاکستان هم خواهد داد.

روزنامه پاکستانی «دِنیوز» پیش‌تر خبر داده بود که هیئت پاکستانی به ریاست مالک در جریان سفر اخیر خود به مسکو و مذاکره با مقام‌های روس خواستار تخفیف ۳۰ تا ۴۰ درصدی نفت خام روسیه شد، اما طرف روس گفته است که به‌دلیل تعهدات جاری نمی‌تواند محموله‌ای ارسال کند.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: پاکستان / تحریم روسیه / نفت روسیه / خرید نفت / ایران، روسیه، هند و پاکستان / روسیه افغانستان