نورنیوز https://nournews.ir/n/122602
کد خبر: 122602
12 دی 1401

توقیف کشتی حامل ۷۰۰ پناهجو در سواحل لیبی


گارد ساحلی لیبی اعلام کرد یک فروند کشتی حامل دستکم 700 پناهجو در سواحل شرقی این کشور توقیف شده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: گارد ساحلی لیبی روز شنبه اعلام کرد یک فروند کشتی حامل دستکم ۷۰۰ پناهجو در سواحل شرقی این کشور توقیف شده است.

این یکی از بزرگ‌ترین رهگیری‌ها در ماه‌های اخیر علیه پناهجویانی بود که از طریق لیبی واقع در شمال آفریقا به دنبال زندگی بهتر در اروپا بودند.

گارد ساحلی لیبی اعلام کرد که این کشتی روز جمعه نزدیکی شهر مورا در ۹۰ کیلومتری غرب شهر طرابلس متوقف شد. گارد ساحلی لیبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این پناهجویان از کشور‌های مختلف و افرادی که به طور غیرقانونی وارد خاک لیبی شده‌اند بوده و به کشور‌های خود تحویل داده خواهند شد.

گارد ساحلی لیبی تصاویری را در فیسبوک منتشر کرد که یک کشتی بزرگ و پرجمعیت را نشان می‌دهد که اکثر سرنشینان آن افراد جوان به نظر می‌رسند.

لیبی در سال‌های اخیر به عنوان گذرگاه اغلب پناهجویانی که به دنبال کیفیت زندگی بهتر در اروپا هستند، تبدیل شده است.

این در حالی است که سازمان بین‌المللی مهاجرت در فرانسه از کشته یا مفقود شدن ۱۵۲۲ پناهجو در دریای مدیترانه در سال ۲۰۲۲ نفر خبر داده است.

کشور‌های جنوب اروپا با سواحل گسترده همواره مقصد نخست مهاجرانی هستند که در آرزوی رسیدن به اروپا هستند.

بیشتر این مهاجران با قایق و در مسیر‌های خطرناک قاچاقیان انسان در دریا از سواحل ترکیه و یا از جزایر نزدیک یونان و یا از طریق شمال مدیترانه خود را به یونان، اسپانیا، ایتالیا و قبرس می‌رسانند.


منبع: صدا و سیما
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: لیبی / پناهجو