نورنیوز https://nournews.ir/n/120335
کد خبر: 120335
16 آذر 1401
در پی پیش‌بینی تداوم جنگ اوکراین؛

پوتین: نیازی به بسیج سربازان ذخیره نیست


رئیس‌جمهور روسیه امروز اعلام کرد که ارتش روسیه ممکن است برای مدت طولانی در اوکراین بجنگد، اما وی نیازی به بسیج سربازان ذخیره در این مرحله از جنگ با اوکراین نمی‌بیند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز اعلام کرد که ارتش روسیه ممکن است برای مدت طولانی در اوکراین بجنگد، اما وی نیازی به بسیج سربازان ذخیره در این مرحله از جنگ با اوکراین نمی‌بیند.

رئیس‌جمهور روسیه در مورد مدت زمان عملیات نظامی ویژه این کشور در اوکراین تأکید کرد که این عملیات می‌تواند یک روند طولانی را طی کند. پوتین در عین حال خاطرنشان کرد که پس از فراخوان ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره ارتش روسیه در ماه‌های سپتامبر و اکتبر، در حال حاضر ضرورتی برای فراخوان دوباره نیروهای نظامی در روسیه وجود ندارد.

پوتین گفت که از این مجموع، ۱۵۰ هزار تن هم اکنون در اوکراین مستقر هستند. به گفته رئیس‌جمهور روسیه ۷۷ هزار نفر نیز از نیروهای بسیج شده در یگان‌های رزمی قرار دارند و بقیه وظایف دفاعی را انجام می‌دهند.

رئیس‌جمهور روسیه در خصوص مواضع ضد روسی غرب تأکید کرد: این همان چیزی است که ما با آن سروکار داریم. تنها یک پاسخ از طرف ما می‌تواند وجود داشته باشد و آن هم مبارزه مداوم برای منافع ملی روسیه است و ما دقیقاً این کار را انجام خواهیم داد.


منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: جنگ اوکراین / پوتین روسیه