نورنیوز https://nournews.ir/n/111008
کد خبر: 111008
21 مهر 1401

رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان موافقت کردند


رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات 1862 نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

نورنیوز - گروه امام و رهبری: به مناسبت حلول ماه ربیع‌الاول و فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلی‌الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق (علیه‌السلام)، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات ۱۸۶۲ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

حجت الاسلام اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) طی نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات ۱۸۶۲ نفر از محکومان را که در کمیسیون مربوط، واجدِ شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند، ارائه کرد که این پیشنهاد مورد موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رهبر انقلاب / آیت الله خامنه ای / عفو رهبری / محکومان محاکم عمومی و انقلاب