نورنیوز-گروه سیاسی:چندروز پیش بنیگاتز وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس مجددا از خطر پهپادهای ایرانی برای امنیت منطقه سخن گفت.
این چندمین بار است که مقامات صهیونیستی طی چندماه اخیر درباره توان پهپادی ایران سخن گفته و آن را به مثابه یک خطر امنیتی برای همسایگان ایران در غرب آسیا بازنمایی میکنند.
قبل از این در 24 سپتامبر نشریه آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی عنوان کرده بود که دولت اتیوپی در جنگ داخلی خود علیه شورشیان از پهپادهای مهاجر ۶ استفاده کرده و در یک عملیات نظامی، پهپادهای ایرانی با کمک موشک هوشمند قائم توانستند یک دستگاه تانک T_72 شورشیان تیگرای را منهدم کنند.
روزنامه تایمز اسرائیل هم در گزارشی مشابه از گسترش بازار پهپادهای ایرانی و قابلیتهای تهاجمی آن ابراز نگرانی کرده بود.
طی یک سال اخیر، مقامات صهیونیستی و غربی با استفاده از زبان هراس تلاش کردند تا صنایع پهپادی ایران را در کنار توان موشکی کشورمان به عنوان یک خطر امنیتی بالقوه برای امنیت منطقه غرب آسیا مطرح کرده و به نوعی یک پرونده جدید امنیتی برای پروژه پهپادی ایران باز کنند.
چند هفته بعد از پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، توماس فریدمن ستوننویس مشهور روزنامه نیویورک تایمز در سرمقاله هفتگی خود در مورد توان نظامی ایران به بایدن اخطار داد.
از نظر فریدمن برای کشورهای منطقه (منظور عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی) خطر اصلی نه یک ایران هستهای بلکه ایرانی است که هزاران موشک دقیق دارد، موشکها و پهپادهایی که از نظر فریدمن ایران در اختیار جنبش انصارالله یمن گذاشت و از طریق آن پرل هاربر خاورمیانه رقم خورد (منظور حمله به تاسیسات نفتی آرامکو).
در نتیجه فریدمن به بایدن پیشنهاد میدهد تا برای آغاز مذاکرات مجدد با ایران اولویت اول را بر حل مسئله موشکی ایران بگذارد.
بعد از آن، صهیونیستها همگام با برخی از نویسندگان و سیاستمداران آمریکایی سعی کردند تا پرونده تازهای را در مورد توان پهپادی ایران بازگشایی کنند.
به بیان دقیقتر؛ غربیها در سالیان گذشته نشان دادهاند که راهبرد اصلی آنان در برابر جمهوری اسلامی نه تلاش برای کم کردن سوءتفاهمات و مشکلات فی مابین بلکه بازگشایی پروندههای امنیتی جدید در راستای منزوی ساختن ایران است.
این در حالی است که راهبرد دفاعی ایران در واقع جوابی است که به تحریمهای طولانی مدت غربیها در زمینه نوسازی تجهیزات دفاعی و تهدیدات همیشگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص حمله به ایران و تلاش برای تغییر ساختار سیاسی داده شده است.
تاریخ دو دهه اخیر به ما این نکته را یادآوری میکند که تلاش آمریکا و صهیونیستها ایجاد یک فرآیند طولانی مدت امنیتیسازی علیه ایران است، به نوعی که بتوانند ایران را در یک محدوده ژئوپولیتیک محدود کنند، امری که البته تا امروز به شکست انجامیده است.
در آستانه آغاز مجدد مذاکرات وین، بازگشایی یک پرونده جدید آن هم علیه توان دفاعی مشروع ایران نه تنها هیچ کمکی به روند مذاکرات نخواهد کرد که بر عکس تخریبگر این روند خواهد بود.
تجربیات سالیان اخیر همچنین به ما یادآوری میکند که آمریکا با همراهی صهیونیستها در تلاش میکوشد ایران را در یک فرآیند چانهزنی بلندمدت قرار دهد تا از این طریق اهرمی برای مشروعیت اعمال تحریمهای اقتصادی پیدا کند.
درست به همین دلیل است که توان دفاعی جمهوری اسلامی به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.