نورنیوز ـ گروه فرهنگ: مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: هر سال مراسم تقدیر از استادان نمونه کشور به صورت حضوری صورت میگرفت ولی امسال با توجه به شرایط موجود و رعایت مسائل بهداشتی این مراسم تاکنون برگزار نشده است.
دکتر عادل سپهر افزود: از سوابق دکتر سیدامیر امین یزدی میتوان به ریاست دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی از سال 93 تا 96، معاون پژوهش و فناوری این دانشکده در سالهای 82 تا 84، مدیریت گروه آموزشی علوم تربیتی در سالهای 86 تا 88 و ریاست سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان خراسان رضوی اشاره کرد.
به گفته وی این استاد دانشگاه فردوسی، دارای مرتبه علمی استاد در رشته روانشناسی تربیتی و روانشناسی رشد و دانش آموخته دانشگاه شیفیلد انگلستان است.
مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد درباره مراحل انتخاب استادان نمونه کشوری هم گفت: این مراحل براساس آئین نامه ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام میشود و هر دانشگاه نیز بر اساس ملاکهای آموزشی، پژوهشی، تالیف کتاب، مقاله و همچنین فعالیتهای اجتماعی، منتخبین خود را پس از ارزیابی اولیه به وزارتخانه معرفی میکند.
وی ادامه داد: پس از معرفی این استادان، کمیسیون ویژهای در وزارتخانه، اطلاعات دریافتی را مورد برسی قرار داده و بر اساس ملاکهای ذکر شده در هر رشته آموزشی استاد منتخب کشوری در آن سال را معرفی میکند.
دانشگاه فردوسی مشهد، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران است که پس از دانشگاههای تهران و تبریز با بیش از شش دهه قدمت هم اکنون 25 هزار دانشجو دارد.
همچنین این دانشگاه بیش از 2500 دانشجو و دانش پذیر خارجی دارد که رتبه اول بین دانشگاههای کشور در این زمینه به شمار میرود.