آگهی تبلیغاتی

شناسه خبر : 138429
تاریخ انتشار :
فرزین: نرخ‌های تلگرامی ارز ساختگی و تحریف شده است

فرزین: نرخ‌های تلگرامی ارز ساختگی و تحریف شده است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: نرخ‌های تلگرامی ارز ساختگی و تحریف شده است و هیچکدام از نیازهای کشور با این نرخ تامین نمی‌شود.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «محمدرضا فرزین» در یک گفت‌وگو تلویزیونی و در واکنش به نرخ‌های تلگرامی دلار، گفت: در کشور یک نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان داریم که ثابت است و ممکن است یک تا دو درصد تغییر کند.

او افزود: نرخ ارز دیگر، نرخی است که در مرکز مبادله ارز و طلا در محدود ۲ تا ۳ درصد جابه‌جا می‌شود؛ بنابراین ثابت است و اینکه درباره نوسان نرخ ارز صحبت می‌شود، مربوط به نرخ‌های ارز تلگرامی است و این بحث انتظاراتی است.

او تصریح کرد: سال گذشته ۶۵ میلیارد ارز کشور با نرخ‌هایی که اشاره شد تامین شده بود و اینکه در بازار قاچاق یا با پول‌های پولشویی ارز مبادله می‌شود، صحیح نیست.

فرزین درباره برخورد با متخلفان گفت: از دستگاه‌های مربوطه خواستیم با متخلفان بازار ارز مقابله کند و آنها نیز قول مساعدت داده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: روزانه نرخ ارز را در مرکز مبادله ارز و طلا اعلام می‌کنیم و مردم باید به این نرخ توجه کنند و اگر نوساناتی در این نرخ باشد، پاسخگو هستیم.

وی اظهارداشت: نرخ‌های تلگرامی ارز ساختگی و تحریف شده است و هیچکدام از نیازهای کشور با این نرخ تامین نمی‌شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
دیدار روسای کل بانک مرکزی ایران و روسیه/ استفاده از روبل - ریال در تجارت متقابل تاکید شد

دیدار روسای کل بانک مرکزی ایران و روسیه/ استفاده از روبل - ریال در تجارت متقابل تاکید شد

روسای کل بانک مرکزی ایران و فدراسیون روسیه بر تقویت مبادلات تجاری و بکارگیری پول‌های ملی دو کشور در تجارت دوجانبه تاکید کردند.

انعقاد پیمان‌های پولی در قالب اتحادیه پایاپای آسیایی
رئیس‌کل بانک مرکزی اعلام کرد؛

انعقاد پیمان‌های پولی در قالب اتحادیه پایاپای آسیایی

رئیس‌کل بانک مرکزی مهم‌ترین اهداف نشست اتحادیه پایاپای آسیایی را استفاده از ارز‌های محلی و پیمان‌های پولی بین اعضا دانست.

93 درصد چک‌ها در اسفند ماه 1401 وصول شد
براساس آمار چک‌های مبادله‌ای؛

93 درصد چک‌ها در اسفند ماه 1401 وصول شد

طبق اعلام بانک مرکزی در اسفند‌ماه سال 1401، بیش از 8 میلیون و 600 هزار فقره چک مبادله‌ شده که 93 درصد این چک‌ها وصول شده است.

ورود به بازار غیر رسمی ارز معادل پول‌شویی است
رئیس کل بانک مرکزی:

ورود به بازار غیر رسمی ارز معادل پول‌شویی است

رئیس کل بانک مرکزی خطاب به فعالان اقتصادی گفت: سیاست بانک مرکزی کوچک‌سازی بازار غیر رسمی ارز است؛ ورود به بازار غیر رسمی معادل پول‌شویی است و موجب ...

نظرات

نظر شما

: : :
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

nournews
Copyright © 2021 www.‎nournews.ir‎, All rights reserved.
X
آگهی تبلیغاتی